Automate de cafea, cafea Tchibo si Eduscho, distributie si comercializare, Biradi Distribution

Compania noastra comercializeaza si distribuie automate de cafea, cafea boabe, cafea macinata, capsule de cafea si ceai, echipamente pentru acasa, home, office, corporate, vending, spati publice, hoteluri, restaurante si cafenele. Furnizorii nostrii sunt Tchibo si Eduscho pentru cafea, ceai de la Pure, automate de cafea, echipamente si espressoare de la Necta, Philips etc

Coș de produse

Cafea si automate de cafea
Nu aţi selectat nici-un produs

cafea.com.ro

Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.

Cafissimo

Un produs de inaltă tehnologie germană. Design elegant. Simplu şi uşor de utilizat.

Un automat de cafea profesionist cu pompă de înaltă presiune (max. 15 bari).
Tub de distribuţie abur pentru spumarea laptelui. Interfaţa simplă pentru utilizator cu semnale acustice şi luminoase.
Datorită unui concept unic total nou, trebuie să introduceţi o capsulă şi apoi să atingeţi un buton şi vă puteţi astfel prepara cafeaua favorită (8 sortimente de cafea Tchibo, din care 2 sortimente fără cofeină vezi "Capsule cafea Tchibo").

În mod natural, din ce în ce mai multe companii oferă angajaţilor facilitatea de a servi o cafea la birou, în mediul de lucru.
Ideal pentru locaţii închise (birou sau consum casnic) cu consum mic de cafea (240 de capsule/lună). Totodată pe aparatul Cafissimo de la Tchibo se poate prepara şi ceai PURE Tea Selection 10 sortimente 100% natural (vezi "Cafea, Ceai (ingrediente)").


Bonus în marfă 20 de capsule Tchibo (2 pachete de capsule cu cafea Tchibo) la achiziţia aparatului de cafea Cafissimo.

Afla cum se utilizeaza in videoclipul de mai jos:


Preţ (buc): 1 .006,74 LEI (TVA inclus)